sâmbătă, 17 iulie 2010

Am revenit...

Nu am scris de multa vreme pentru ca nu am avut ce... Viata mea sociala a fost zero, nimic remarcabil nu mi s-a intamplat... pana ieri. Aseara am iesit, si consider ca aveam mare nevoie pentru ca in ultimul timp m-am retras gandindu-ma bine la ce urmeaza. Inainte sa ma judecati, incercati sa intelegeti ca eu nu am avut nimic si ca treptat am descoperit o lume despre care mi-am pus in cap sa o cuceresc. Ca in orice, exista urcusuri si coborasuri, si din aceasta cauza, in perioada ce tocmai a trecut am stat sa ma gandesc la ceea ce voi face mai departe.
Strategie: lista prietenilor sau cunostintelor domnului anterior nu ma ajuta prea mult. Reputatia, in aceasta lupta de a intra in lumea celor influenti, este foarte importanta, daca nu, de departe cel mai de admirat lucru la vreo femeie (si barbat, dar aici regulile sunt mai diversificate). Pornind de la acest rationament, aveam nevoie de o lista noua, si aceasta lista trebuia documentata. Foarte multi ironici ar gandii cat de ieftin este gestul, referindu-se la lista. Lista este doar un instrument de gestionare inteligenta, in nici un caz un suport ieftin de a tine numaratoare. Si nu, nu sunt o femeie iefina, sunt chiar scumpa si implicit, deloc usoara.
"...pana ieri"... sa reluam de aici: aseara am iesit insotita de o prietena fara prea multe asteptari. Am ales un local dragut care nu ne-a dezamagit niciodata si ne-am indreptat zambind intr-acolo. In momentul in care ni s-a luat comanda, ospatarul a revenit sa ne intrebe daca acceptam propunerea unui domn situat in celalalt capat al salonului de a incerca "La Cetate Magnum Shiraz", fiind din partea dumnealui, bineinteles. Am reperat silueta acestui domn in adevaratul sens al cuvantului, moment in care el a zambint politicos. S-a ridicat si a venit catre noi. "Este un sortiment nou, si avand in vedere alegerea dumneavoastra initiala, cred ca il veti aprecia intr-adevar". "Va multumim, sunteti foarte amabil. Cu siguranta, vom fi critice" am raspuns... si domnul s-a retras urandu-ne o seara placuta si completand cu "placerea este de partea mea". Un domn placut la aspect, cu ceas "Cartier"... nu poate lasa decat o buna impresie. La finalul serii, ospataru a revenit cu un recipient foarte interesant, pe care m-a rugat sa il deschid iar in interior am gasit o carte de vizita. Am zambit deopotriva ospatarului si domnului aflat in continuare in partea opusa, angajat intr-o conversatie si am plecat impreuna cu prietena mea.
Si cam atat... despre ceea ce va urma, am sa va tin la curent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu